Iisalmi
Pohjolankatu 10
Vieremä
Huoltotie 6
WhatsApp
044 570 6700

Fysikaalinen Hoitolaitos Karvonen Oy toimii palveluntuottajana Kelan järjestämässä ja rahoittamassa vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa. Kuntoutusta toteutetaan avoterapiana Vieremän toimipisteessämme sekä kotikäynteinä Ylä-Savon alueella.

Kuntoutuksen tavoitteena on edistää ja ylläpitää kuntoutujan suoriutumista ja osallistumista arkielämän toiminnoista sairaudesta tai vammasta huolimatta. Kuntoutus on pitkäaikaista ja perustuu kuntoutujan yksilölliseen kuntoutussuunnitelmaan. Tämän pohjalta kuntoutujan kanssa suunnitellaan yhdessä sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteet ja kuntoutusta toteutetaan näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteen asettelussa käytämme kelan standardin mukaisesti GAS-menetelmää. 

FHL Karvosessa tarjottavia terapiamuotoja ovat:

  • Fysioterapia, yksilöterapia

Kun tarvitset kuntoutusta / Miten haet meille kuntoutukseen

Vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen tarvitaan julkisessa terveydenhuollossa yhdessä kuntoutujan kanssa tehty kuntoutussuunnitelma.

  1. Hakeudu lääkäriin julkiseen terveydenhuoltoon. Kun olet saanut kuntoutussuunnitelman kuntoutustarpeestasi, voit hakea kuntoutusta Kelasta.
  2. Täytä lomake Vaativa lääkinnällinen kuntoutus KU 104 (pdf).
    → Valitse palveluntuottajaksi Fysikaalinen Hoitolaitos Karvonen Oy
  3. Lähetä hakemus ja kuntoussuunnitelma Kelaan. Ohjeet
  4. Odota päätöstä. Saat kotiisi postitse kirjallisen päätöksen. Näet päätöksen myös OmaKelassa. Päätös kuntoutuksestasi lähetetään myös tiedoksi meille, jolloin olemme yhteydessä sinuun kuntoutuksen järjestämisen sopimiseksi.

Lisätietoja Kelasta 

Lue lisää Kelan vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta Kelan sivuilta:

Kela – Vaativa lääkinnällinen kuntoutus