Iisalmi
Pohjolankatu 10
Vieremä
Huoltotie 6
WhatsApp
044 570 6700

”Jokaisella faskialla on ominainen suhde lihaksiin, nivelrakenteisiin, luihin, elimiin, hermoihin, verisuoniin, imusuoniin ja -solmukkeisiin. Eri faskioilla on erilaiset tehtävät ja muutos niiden toiminnoissa aiheuttaa erilaisia oireita ja siksi meidän tulee tarkentaa kyseessä oleva kudos, ja valita “faskian mukainen” terapia.” (Carla Stecco 2020)

Ikääntyminen, hormonaaliset muutokset, traumat, liikkumattomuus, tunnetilat ja eläminen jättävät jälkensä faskian tiheästi hermotettuun rakenteeseen, joka muodostaa rakenteellisen ja sensorisen jatkumon. Faskiamanipulaatio® – menetelmä on kokonainen biomekaaninen malli, joka auttaa tulkitsemaan faskian osuutta tuki-ja liikuntaelimistöön liittyvissä toimintahäiriöissä, faskiajärjestelmän muutoksia sekä näiden vaikutuksia motoriikkaan, liikkuvuuteen, kehotietoisuuteen ja kivun pitkittymiseen.

“Olen Ylä-Savon ensimmäinen fysioterapeutti, joka on käynyt Faskiamanipulaatio ® -menetelmän mukaisen koulutuksen 4. tasolle saakka. Kouluttaudun jatkuvasti ja päivitän osaamistani tavoitteena kansainvälinen Certified Fascial Manipulation® Spesialist -tutkinto  (CFMS). Tällä menetelmällä pystyn auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti viimeisimpiä tutkimustietoja hyväksikäyttäen ja asiakaskeskeisen työotteen ylläpitäen.”
- Elina Hartikainen, Fysioterapeutti (AMK), Faskiamanipulaatio (4. taso)

 

Fasciamanipulaatio 60 min - 75 €