Iisalmi
Pohjolankatu 10
Vieremä
Huoltotie 6
WhatsApp
044 570 6700

“ Fysioterapeutti on ihmiskehon salapoliisi”

Fysioterapeutti on terveydenhuollon ammattihenkilö, jonka tehtävänä on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. Fysioterapia on asiakaslähtöistä ja perustuu vahvasti tieteelliseen näyttöön. Keskeisinä menetelminä käytetään terveyttä ja toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä fysikaalisia hoitoja.

Yleisimpiä syitä, joiden vuoksi hakeudutaan fysioterapeutin vastaanotolle, ovat erilaiset kiputilat ja toiminnan rajoitukset. Näitä voivat olla niska- tai selkäkivut, nivelten kivut tai toiminnan rajoitukset sekä ylirasituksesta tai virheasennoista johtuvat toiminnalliset ongelmat. Fysioterapiaan voidaan tulla myös leikkauksen tai urheiluvamman jälkeiseen kuntoutukseen. Fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä, ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi hoidon tarpeen ja lähettää tarvittaessa lääkärin vastaanotolle lisätutkimuksiin.

Fysioterapia sopii sinulle mikäli:

  • Kärsit tuki- ja liikuntaelin kivusta tai toiminnan rajoitteesta
  • Sinua huimaa tai kärsit päänsärystä tai puutumisoireista
  • Toivut tuki- ja liikuntaelimiin liittyvästä vammasta tai leikkauksesta
  • Sinulla on neurologinen sairaus, joka aiheuttaa ongelmia liikkumiseen
  • Haluat ylläpitää tai vahvistaa hyvää työ- ja toimintakykyä

Tehokkaalla ja asiakasta aktivoivalla fysioterapialla pyritään löytämään syitä ongelmien syntymiseen, lievittämään tai poistamaan jo syntyneitä oireita sekä ennaltaehkäisemään oireiden uusiutumista.