Iisalmi
Pohjolankatu 10
Vieremä
Huoltotie 6
WhatsApp
044 570 6700

Urheilufysioterapeutti hoitaa urheilijoita ja liikkuvia ihmisiä kaikista ikäluokista hyödyntäen fysioterapeuttista ja lääketieteellistä osaamistaan. Hän pyrkii edistämään tervettä ja aktiivista elämäntapaa sekä auttaa yksilöä ylläpitämään hyvää elämänlaatua.

Urheilufysioterapeutti on urheilijan terveydenhuollon erityisosaaja, jolla on vahva osaaminen urheiluvammojen ehkäisyssä sekä vammojen hoidossa, kuntoutuksessa ja suorituskyvyn palauttamisessa. Urheilufysioterapeutti toimii yhteistyössä valmentajan sekä urheilijan muun taustatiimin kanssa, tässä tärkeää on ymmärtää urheilijan valmennusprosessi ja pystyä omalla toiminnallaan tukemaan sitä. Urheilufysioterapiassa keskeistä on ymmärtää lajin vaatimukset niin vammaprevention kuin suorituskyvyn tukemisen kannalta. Urheilufysioterapeutti toimii urheilun eettisten säännösten mukaan ja pitää huolta oman ammatillisen osaamisen ylläpitämisestä.

Urheilufysioterapiaa:

  • Urheiluseurat
  • Yksilöurheilijat
  • Nuoret urheilijat
  • Urheiluvamman tai leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • Asiantuntija luennot

Mikäli tarvitset itsellesi tai joukkueellesi urheilufysioterapeutin osaamista, ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voin olla avuksi.

“Mielenkiintoni on aina ollut vahvasti urheilufysioterapian osaamisessa, oman kilpaurheilu taustan sekä nykyisen ultrajuoksu harrastuksen vuoksi. Olen kouluttautunut urheilufysioterapian eritysosaajaksi Lahden ammattikorkeakoulussa 2020-2021 ja työskennellyt useita vuosia enduro ja motocross kuljettajien apuna sekä Iisalmen Peli-Karhujen mestis joukkueen fysioterapeuttina.”
- Elina Hartikainen, Fysioterapeutti (AMK), urheilufysioterapian erityisosaaja

 

Urheilufysioterapia 60 min - 70 €

Urheilufysioterapia 45 min - 60€