Yritys

Fysikaalinen Hoitolaitos Karvonen Oy on vuonna 1980 perustettu yritys, joka tuottaa laadukkaita ja ammatillisesti huipputasoisia fysioterapia- ja hierontapalveluja Vieremällä ja Sonkajärvellä. Toimintamme täydentää julkisen terveydenhuollon palveluja ja antaa mahdollisuuden päästä nopeasti ammatillisesti pätevään yksilölliseen fysioterapiaan. Tarjoamme palveluja liikunta-, työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi vauvasta vaariin sekä ennalta ehkäisemään tuki- ja liikuntaelin ongelmia. Tarjoamme laadukkaat palvelut myös urheiluvammojen kuntoutukseen. Toimimme osana Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen verkostoa.

Vieremällä viihtyisät ja uudistetut toimitilamme sijaitsevat Yrittäjätalolla. Vuonna 2011 saimme käyttöömme myös tilavan harjoitussalin, jossa järjestämme myös liikuntaryhmiä.

Sonkajärvellä tilavat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Osuuspankin talossa.

Arvomme

Jokainen asiakkaamme on ainutlaatuinen. Hoidamme asiakkaitamme yksilöllisesti heidän ongelmien ratkaisemiseksi.

Kaikessa toiminnassa otamme huomioon eettiset periaatteet sekä toimintaa säätelevät lait ja asetukset. Teemme työtämme luottamuksellisesti asiakasta kunnioittaen

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti kehittääksemme ja pitääksemme yllä viimeisen tiedon mukaista ammattitaitoa, jotta asiakkailla on käytössä ajantasainen ja laaja-alainen asiantuntijuus

Jokapäiväisessä toiminnassa otamme huomioon taloudellisen ajattelutavan, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja asiantuntevia palveluita, tarjoamaan työtä ja kouluttamaan henkilöstöä sekä kehittämään toimintaamme.