Liikuntaryhmät

LIIKUNTARYHMÄMME VIEREMÄLLÄ:

 

Joulukiireiden keskellä on hyvä hellittää hetkeksi. Ota itsellesi aikaa ja tule mukaan rentoutumaan ja verryttämään kehoasi ja mieltäsi FaskiaMethod tunnille keskiviikkona 23.12.2020 klo 12.00 tai 14.30.

Tarjoamme lyhyet kehonhuollolliset FasciaMethod tunnit asiakkaillemme joululahjaksi! Tunti pidetään etänä, joten voit osallistua juuri sieltä missä olet.

Ilmoittaudu mukaan!

 

SYKSY 2020:

FasciaMethod -tunnit

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja eli faskialinjoja mukaillen.

Tunnilla teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

PILATES

Pilates on kehon kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keskitymme kehon keskustan käyttöön, tukilihasten vahvistamiseen sekä hengitykseen. Tunnit järjestetään pienryhmä opetuksena max. 6 henkeä, jolloin jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Tervetuloa mukaan!

SYKSY 2020 / Lähitunnit:

PILATEKSEN LÄHITUNNIT STARTTAA ke 9.9.2020

klo 10.30 Pilates Jatko

klo 11.45 Pilates Alkeis/Jatko

klo 16.30 Pilates Jatko

klo 17.30 Pilates Alkeis/Jatko

 

HINNAT:
yksittäinen tunti 15,00€

5 kerran kortti 60€ (voimassa 3 kk)

10 kerran kortti 110 € (voimassa 6 kk)

20 krt kortti 195€ (voimassa 6 kk)

 

Minimiosallistuja määrä tunneille on 3 henkilöä.

LISÄTIETOJA p. 040 1937137 / Elina

 

SYKSY 2020 / Etätunnit:

Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu varaussivuston kautta.

Linkki etätunnille, josta pääsee osallistumaan tunnille, tulee sähköpostiin ennen tunnin alkua. Tunnit ovat livetunteja, jossa ohjaaja ohjaa tunnin livenä koko tunnin ajan. Oman videokuvasi voit pimentää halutessasi. Tule rohkeasti tutustumaan etätunneille! 

Minimiosallistuja määrä tunneille on 3 henkilöä.

PILATES TUNNIT JATKUU 9.9.2020

COVID-19 Pandemian vuoksi tunneilla on erityisjärjestelyitä.

Flunssaoireet: Mikäli sinulla on koronavirusoireita (kurkkukipu, yskä, kuume, hengenahdistus tai ripuli) tunneille ei voi osallistua.  Peruuta tuntisi mielummin varmuuden vuoksi, kun osallistuisit sairaana.

Matkustaminen: Mikäli olet matkustanut ulkomaille tai suomessa alueille jossa koronavirusta esiintyy runsaasti, pidä vähintään 14 vrk taukoa pilateksesta. Suosittelemme myös koronavirustestausta.

Tuo oma matto: Koronavirusepidemian vuoksi jokaisella tulee olla oma matto mukana. Mikäli sinulla ei ole omaa jumppamattoa, voit lainata sitä salilta. Tuo tällöin itsellesi pyyhe, jonka asetat maton päälle ja puhdista matto tunnin jälkeen desinfioivalla aineella.

Turvavälit: Turvavälien ylläpitämiseksi tuntien osallistuja määrää on rajoitettu hetkellisesti 5 henkeen. Mikäli et mahdu tunnille, ilmoittaudu varasijalle. Saat viestin mikäli tunnille vapautuu paikka.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan

Näillä ohjeilla edistämme yhdessä turvallista harjottelua kaikille

PYSYTÄÄN TERVEINÄ!